ДЕЙНОСТИ


Бизнес направленията в групата включват международен транспорт, спедиция, логистика, митнически услуги, дърводобив, дървопреработване, производство на дървени изделия и търговия.
Отделните бизнес дейности са обособени в самостоятелни компании – „Кирил Стойчев 97” ЕООД, „Перфект I” ЕООД и “Ал-Ди” ЕООД.


Международен транспорт

„Кирил Стойчев – 97” ЕООД е фирма за международен транспорт осигуряваща гъвкав, бърз и ефективен превоз на товари на територията на Европа. Предлагаме спедиция на цели и комплектни товари - пълен пакет от транспортни услуги със собствен автопарк и асоциирани партньори.


Дървопреработване и дърводобив

„Перфект I” ЕООД е фирма занимаваща се с дървопреработвателна дейност и дърводобив. Производството се извършва в 4 цеха обособени в 2 собствени производствени предприятия. Компанията разполага с високоефективни машини и оборудване, а качеството на производството се контролира от екип от опитни професионалисти.
За обслужване на транспортните дейности разполагаме със собствени камиони за превоз на дървесина.
Организацията на вътрешнофирмените процеси е оптимизирана така, че да обхваща всички процеси на доставка, производство и продажба, като затваря целия производствен цикъл.


Развитие на групата

Стойчев груп включва отделни бизнес дейности обособени в семейна група от фирми.

Първоначално бизнесът на Кирил Стойчев стартира през 1991 г. с дърводобивна и дървопреработвателна дейност, която е обособена във фирмата „Перфект I” ЕООД. Дейността е разширена и е създадено транспортно звено за обслужване на доставките и продажбите.

В организационно-управленските дейности, финансите и счетоводството активно работят съпругата на собственика - Роза Стойчева, синът му Александър Стойчев и дъщеря му Диана Стойчева.
Изградена е строга структура на взаимозаменяемост в областта на управлението и организацията на бизнеса.

След бързи темпове на разрастване през 2002 г. транспортната дейност е обособена в бизнес със самостоятелно значение и активно пазарно присъствие.

Дейностите в областта на международния транспорт, спедицията и логистиката се осъществяват изцяло от фирма „Кирил Стойчев - 97” ЕООД.

Our Group Logos

Мисия и ценности

 Нашата мисия е да предлагаме на клиентите си постоянно високо качество на предлаганите услуги и продукти.
Основната ни цел е устойчиво развитие базирано на дългосрочни взаимоотношения с нашите партньори и служители.
Нашите водещи принципи са коректност, иновативност, креативност и мотивация.


От Кирил Стойчев
Изпълнителен директор и собственик

Contact us

 • Stoychev Group
  58, Ivan Mihaylov Str.
  2700 Blagoevgrad
  Bulgaria
  (+359) 73 590 281 - Телефон
  (+359) 897 907 301 - Мобилен
 • Пишете ни
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Follow us.